Oglaševanje je za podjetje v današnjem času izjemno pomembno. Plakati in transparenti, ki so tiskani na PVC ceradna platna za tisk, so še vedno popularen in učinkovit medij v oglaševanju. Kvalitetno PVC platno je nujno, saj so transparenti izpostavljeni mnogim zunanjim vplivom.

Preverite široko ponudbo visoko kvalitetnih PVC ceradnih materialov za digitalni print, ki so primerna tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Ceradna platna SIOEN omogočajo kvaliteten in obstojen tisk.

PVC ceradni materiali za pokrivanje bazena in ograj so rezultat več kot 50-letnih izkušenj.

 

Njegove glavne značilnosti so: vzdržjivost, obstojnost in nepropustnost za vodo.
Sioen je svetovno ena najbolj znanih znamk, ko gre za integrirano premazane sintetične tkanine.

Sioen je specializirani proizvajalec tehničnega tekstila za cerade in ponjave za pokrivanje plovil. Materiali dobavljivi v raznih barvah, različnih strukturah vrhnjega sloja (gladko, grobo), različnih debelinah, teži, vse zato, da lahko zadovoljimo želje naših  in vaših strank.

 

Sioen že več kot 50 let proizvaja materiale za kamping. Varen in vzdržljiv tehnični tekstil za stene in strehe baldahinov, talne podloge za zaščito pred blatom in umazanijo pri raznovrstnih šotorih in baldahinih. 

Sioen PVC platna za camping so namenjena predvsem zahtevnejšim uporabnikom, ki veliko dajo na kakovost platna ter dolgo življensko dobo v vseh vremenskih razmerah.

Sioen že vrsto let proizvaja materiale za športno - telovadna orodja, ki jih uporabljajo predvsem za napihljive gradove, tatami, blazine z izgledom usnja, zaščitne blazine, boksarski ring, debele zaščitne blazine za skok v višino, otroška igrala in gimnastiko.

Sioen-ovi materiali za šport so varna izbira za otroke, saj so že v zasnovi oblikovani tako, da ne vsebujejo primesi toksičnih substanc (npr. premazi, pesticidi v tkaninah).

V zadnjem času se posebej poudarja pomen dobrih in kakovostnih PVC materialov, zlasti ko gre za otroška igrala in igrače. 

V skladu z evropskimi stadardi Sioen že vrsto let proizvaja PVC cerade za športno - telovadne aplikacije za široko namembnost uporabe: napihljivi gradovi, tatami, blazine z izgledom usnja, zaščitne blazine, boksarski ring, debele zaščitne blazine za skok v višino, otroška igrala, gimnastiko....