Ceradna platna Sioen omogočajo neomejeno število različnih membranskih struktur, ki so mogoče zaradi edinstvenih prilagodljivih lastnosti materiala. Sioen je dizajniral in preredil proizvodno mehanizacijo za izdelavo najboljših PVC platen za arhitekturo. Uspeh celotne tehnologije temelji na izpopolnjenem proizvodnjem procesu: predenje niti, tkanje, predpriprava tkanine, sestava tkanine in poseben premaz.

Navojna PVC industrijska vrata so namenjena preprečevanju vdora zunanjih dejavnikov (mrzlega zraka, prahu, žuželk, hrupa in ostalih vremenskih vplivov) v notranje prostore. Prednost PVC rolo vrat je v tem, da ne ovirajo pretoka transporta in omogočajo hitro odpiranje in zapiranje.

Za hitro zapiranje navojnih industrijskih vrat je potreben kvaliteten izbor PVC materiala, zato je Sioen razvil posebeno oblikovan tehnični tekstil. To so posebej razviti ceradni materiali za vse vrste navojnih industrijskih vrat, ki so izredno odporni na vremenske vplive in fizične poškodbe.

Specializirani smo tudi v produkcijii impregniranih mrež z odprto strukturo. Pri teh tkaninah - mrežah so posamezne niti predhodno prevlečene z PVC maso in šele nato gredo na posebne valje, kjer jih stkejo v celoto. Dobre mreže za prezračevanje in ventilacijo so pri gradnji ključnega pomena. Tovrstne mreže uporabljamo za prezračevanje v hlevih...

Za ribnike in jezera imamo na razpolago posebno PVC platno, ki je razvito tako, da ne škoduje ribam (ni toksično) in je odporno proti vdorom korenin. Iz njega lahko izdelujemo kvalitetne obloge za ribnike in industrijske vodne rezervarje, ki so namenjene za gradnjo rekreacijskih ribnikov in industrijskih vodnih zajetij. Na voljo so različne debeline ceradnih platen 0,46, 0,74 in 0,92 mm v širini role 200cm

Tehnični tekstil, ki je namenjen ekstremnim pogojem. Uporabljamo jo predvsem za prezračevanje v mlinih in prezračevanje, kjer je zahtevana uporaba antistatičnih materialov. Sioenove izkušnje, "know - how" in vrhunska tehnologija vam omogoča izdelavo vrhunskih izdelkov, ki izpolnjujejo vse vaše zahteve.