Naš asortiman materialov Panama B6000 (900 g/m2) vsebuje najbolj izpopoljnjeno ponudbo PVC cerad različnih barv in širin. Standardni izbor obsega paleto 61 barv v treh različnih širinah, ki so dobavljive iz zaloge, to pomeni hitro dobavo in vrhunsko kvaliteto.  Na voljo so cele role ali rezan material.

Preverite naš standarden izbor. Nudimo vam obsežen izbor cerad za kamionske strehe in druge namembnosti v večih širinah, barvah in tipih cerad. Osnovna ponudba vsebuje 30 barv in 6 različnih širin. Za posebne želje in zahteve nas prosim kontaktirajte.

Nudimo vam obsežen izbor večnamenskih ceradnih materialov. Od lahkih pokrival, ognjevarnih, antistatičnih do cerad, ki so odporne na smolo in katran. NAMEN UPORABE; pokrivala, cerada za skladiščne kontejnerje, plovila, tovornjaki...

Bitumen in asfalt sta v osnovi namenjena asfaltiranju cest. Sta lepljiva, črna in zelo viskozna, poltrda in delana na oljni osnovi. V normalnih pogojih sta shranjena in transportirana na temperaturi okoli 150°C. Tovornjaki, ki prevažajo asfalt morajo imeti ustrezno prekritje, da preprečujejo izgubo temperature asfalta in hkrati ščitijo pred dežjem in snegom. V zelo hladnem ozračju mora biti asfalt dodatno prekrit z cerado odporno na nizke temperature, ki preprečuje nabiranje kondenza.

Ceradno platno za strehe kamionov je dobavljiv v teži od 680g/m2 do 800g/m2. Preverite naš standardni asortiman tehničnega tekstila za strehe kamionov. Standardne širine so 250 cm, 281 cm in 300 cm. V primeru posebnih zahtev nas prosim kontaktirajte.